Servicii funerare


Funerare Bucuresti este compania de pompe funebre din Bucuresti ce activeaza cu excelenta in piata serviciilor funerare de peste 17 ani oferind servicii profesioniste si consultanta in momente in care viata ne pune la incercare, in momente pe care cu siguranta nu ni le dorim niciodata, dar care apar inevitabil in viata fiecaruia. Profesionistii servicii funerare Bucuresti inteleg perfect toate aspectele nefericitului eveniment si actioneaza cu maxima seriozitate si profesionalism in stabilirea si executia fiecarui detaliu in parte.

Constatarea decesului

Un specialistin servicii funerare Bucuresti este la dispozitia dvs. pentru a va asista in problemele birocratice pentru eliberarea documentelor necesare, incepand cu constatarea decesului, continuand cu eliberarea certificatului de deces, a autorizatiilor sanitare, a ajutorului de inmormantare de la CNPAS

Cosmetica mortuara

Reprezinta ansamblul operatiunilor de pregatire a persoanei decedate pentru ultimul drum executate de anagajati cu experienta. Printre aceste pregatiri se numara: barbierit, spalat, imbracat, machiat, asezarea decedatului in sicriu.

Imbalsamare

Servicii funerare Bucuresti pune la dispozitia dvs. un medic imbalsamator autorizat ce efectueaza acest serviciu si elibereaza certificatul de imbalsamare. De retinut faptul ca acest serviciu se realizeaza numai in baza certificatului constatator al decesului.

Organizare parastase

Si acesta este un serviciu ce poate fi lasat in seama experientei Servicii Funerare Bucuresti in demeniul pompelor funebre. Specialistii nostri se vor ingriji de toate cele necesare pentru respectarea traditiilor.

Incinerare

Serviciul de incinerare a decedatului se realizeaza la cererea familiei si include urmatoarele servicii: intocmirea documentelor necesare transportului si incinerarii, programarea incinerarii, incinerarea si alte servicii cuprinse in pachetul incinerare.

Loc de veci

In cazul in care nefericitul eveniment a venit pe neasteptate sau pur si simplu in ca nu aveti rezervat un loc de inhumare va putem consilia in alegerea variantei optime si putem face si demersurile necesare pentru obtinerea acestuia.