Transport funerar


Compania Servicii Funerare Bucuresti asigura transportul funerar al persoanei decedat in autovehicule specializate, ce indeplinesc standardele moderne de transport, precum si legislatia in vigoare. De asemenea asiguram si transportul persoanelor ce insotesc persoana decedata, punand la dispozitia acestora atat microbuze de capacitate mica (8-11 persoane), cat si de capacitate mai mare (17-25 persoane), in functie de necesitati.

In functie de localizarea geografica, distingem transport funerar intern si transport funerar international, fiecare dintre aceste servicii avand cerintele sale specifice pe care Funerare Bucuresti le indeplineste cu succes pentru a se ridica la nevoia cerintelor dvs.

Transport funerar intern

Transportul funerar intern se refera la activitatea de transportare a persoanei decedate pe teritoriul national si indeplinirea tuturoro formalitatilor necesare: certificat deces, certificatul ce atesta imbalsamarea, adeverinta de la autoritatile sanitare.

Transport funerar international

Transportul funerar international se realizeaza similar cu cel national, cu deosebirea ca trebuiesc respectate reglementarile internationale privind sicriul de tranzit, autovehiculele de transport funerar si documentele necesare tranzitarii teritoriului altor tari.

Repatrieri decedati

Reprezinta actiunile intreprinse de catre o companie de pompe funebre in scopul readucerii in tara natala a personelor decedate in alte state, decat cel de origine. Poate insemna atat transportarea decedatului catre Romania, cat si din Romania.

Masinile funerare cu care Servicii Funerare Bucuresti asigura transportul funerar sunt de mai multe tipuri, si anume: masina funerara de tip dric, ce transporta doar sicriul persoanei decedate si masina funerara mixta ce transport atat sicriul cat si persoane insotitoare din cortegiul funerar.

transport funerar
transport funerar
transport funerar
transport funerar
transport funerar
transport funerar