Transport funerar international

Transportul funerar international se supune reglementarilor si acordurilor internationale in domeniu, fiind obligatorie asezarea decedatului in sicriu de zinc sigilat si apoi in sicriu de transport. In functie de calea de transport folosita, cele mai frecvente tipuri de transport utilizate sunt terestru si aerian.

Indiferent de tipul de transport funerar, sunt necesare indeplinirea unor conditii, respectiv intocmirea documentatiei: certificat de deces, certificat de imbalsamare, pasaport mortuar si certificat ce atesta sigilarea sicriului pentru a nu intampina dificultati in realizarea transportului.

Transportul funerar terestru

Servicii Funerare Bucuresti are in dotarea sa masini funerare autorizate pentru efectuarea transportului terestru si personal calificat pentru intocmirea documentatiei necesare. La cerere se poate asigura si transportul de persoane catre aceeasi localitate de destinatie.

Transportul funerar aerian

Compania noastra de pompe funebre va intocmi documentatia de calatorie, va efectua programarea pentru zbor si apoi preluarea sicriului din aeroport si transportarea acestuia pana la capela sau pana in localitatea de destinatie, daca nu coincide cu a aeroportului.

Va puteti informa si despre transport funerar intern si repatrieri decedati.